21 Mart 2013 Perşembe

ALİAĞASPOR U15 TAKIMI İLK MAÇINDA GALİP

ALİAĞASPOR U15 TAKIMI İLK MAÇINDA GALİP 

NİKE PREMİER CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. KADEME MAÇI:

ALİAĞASPOR U15: 1- SAKARYA ERENLERSPOR: 0 

ALİAĞASPOR U15, ESKİŞEHİR’DEKİ İLK MAÇINI 1-0 KAZANARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. KADEME MAÇLARINDA GRUP BİRİNCİLİĞİ MAÇI OYNAMAYA HAK KAZANDI. 

İzmir Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil eden Aliağaspor U15 Futbol takımı Eskişehir’deki ilk karşılaşmasında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

AliağaSpor U15 takımı, Türkiye Futbol Federasyonu koordinatörlüğünde düzenlenen Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Karşılaşmalarında ilk maçında rakibini yenerek Cumartesi günü grup birinciliği maçı oynamaya hak kazandı.

Eskişehir’de oynanan Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Karşılaşmalarında A grubunda bulunan AliağaSpor U15, bugün oynadığı karşılaşmada Sakarya ErenlerSpor’u Oğulcan Göçen’in attığı golle 1-0 yendi. Yeşil Beyazlı takımımız bu galibiyetle grup birinciliği maçı için Cumartesi günü İstanbul Merkez EfendiSpor karşısına çıkacak. 

AliağaSppor U15 takımı ikinci maçı da kazanarak grup birincisi olmak ve B grubu birincisiyle karşılaşarak Şampiyonanın Eskişehir ayağını başarıyla tamamlamayı amaçlıyor. AliağaSpor U 15 Eskişehir’de şampiyon olursa, Şampiyonanın 2. Kademesinde Türkiye’nin en iyi 20 U15 takımı ile karşılaşacak.

BAŞKAN UĞUR EREN; TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren Türkiye Şampiyonası 1. Kademe karşılaşmalarına galibiyetle başlayan genç oyuncularla gurur duyduğunu söyledi. Başkan Eren, “U15 takımımız ilk maçında 1-0 galip gelerek grup birinciliği maçına çıkmaya hak kazandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Bu takım gelecekte çok büyük işler yapacak ve içinden Türk Futbolu çok sayıda oyuncu kazanacak. Takımımızın Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmada başarılar diliyorum” dedi.

18 Mart 2013 Pazartesi

AliağaSpor U15 Takımı Türkiye Şampiyonası maçları için Eskişehir'e gidiyor

- ALİAĞASPOR U15'DE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

- TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İZMİR'İ TEMSİL EDECEK OLAN ALİAĞASPOR U15 TAKIMI ESKİŞEHİR'DE 1. KADEME MAÇLARINA ÇIKIYOR
ALİAĞASPOR U15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN ESKİŞEHİR'E GİDİYOR

- İZMİR ŞAMPİYONU OLARAK İZMİR'İ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL ETME HAKKI KAZANAN ALİAĞASPOR U15 TAKIMI; TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. KADEME MÜSABAKALARI İÇİN MAÇLARIN OYNANACAĞI ESKİŞEHİR'E GİDİYOR

ALİAĞA SPOR KULÜBÜ
18.03.2013- ALİAĞA/İZMİR- İzmir Şampiyonu olarak İzmir'i Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Aliağaspor U15 Futbol takımı; Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları için maçların oynanacağı Eskişehir'e gidiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu koordinatörlüğünde TASKK ve TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası'nın kuraları önceki gün çekildi. İzmir İl Turnuvası finallerinde İzmir'i temsil etme hakkı kazanan Aliağaspor U15 futbol takımı, Eskişehir'de Merkez EfendiSpor (İstanbul), THYSpor (İstanbul), İzmir DemirSpor (İzmir), Tavşanlı Linyit (Kütahya), Kütahya Köy Hizmetleri Spor (Kütahya) ve ErenlerSpor (Sakarya) takımları ile aynı grupta bulunuyor.

MAÇLAR 21-24 MART TARİHLERİ ARASINDA
Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları 21-24 Mart tarihleri arasında oynanacak. Müsabakalar İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya, Manisa, Denizli, Burdur, Aksaray, Adana, Kahramanmaraş, Siirt, Malatya, Kastamonu, Çorum, Giresun, Trabzon ve Batman grup merkezlerinde yapılacak.
İkinci Kademe müsabakaları grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4-7 Nisan 2013 tarihlerinde 4 grup merkezinde, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla 12-13 Nisan 2013 tarihlerinde oynanacak.

ALİAĞASPOR U-15'DE MORALLER YERİNDE
AliağaSpor U15 takımı antrenörü Alper Peker, "Eskişehir'de oynanacağımız 1. Kademe maçlarına hazırız. Takımımıza güveniyoruz. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırıyoruz. Eskişehir'de iyi bir performans göstererek gruplardan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

BAŞKAN EREN; BU ÇOCUKLARLA GURUR DUYUYORUZ
Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Aliağa'nın sporda son yıllarda büyük başarılara imza attığını ifade ederek, "Son yıllarda altyapıya verdiğimiz önemin sonuçlarını genç takımlarımızın başarılarıyla alıyoruz. U15 takımımız da bu yıl büyük bir başarıya imza atıp Şampiyonada İzmir'i temsil etme hakkı kazandı. Genç oyuncularımıza hem biz hem de Aliağa halkı çok güveniyoruz. Aliağa, Türk futbolu için önemli bir kaynak haline geldi. Bu çocukların çoğu geleceğin büyük futbolcuları olmaya aday. Türkiye şampiyonasında takımımıza başarılar diliyorum" dedi.