6 Haziran 2013 Perşembe

ALİAĞA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU SAHNE ALIYOR

ALİAĞA'DA MUSİKİ DOLU GECE

ALİAĞA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU SAHNE ALIYOR

ALİAĞA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ (TSM)KOROSU YAZ KONSERİYLE MUSİKİSEVERLERLE BULUŞACAK

Aliağa- İzmir (06.06.2013)- Aliağa Belediyesi Konservatuarının geleneksel yaz konserleri Türk Sanat Müziği konseri ile sürecek. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu 8 Haziran Cumartesi akşamı Açıkhava Tiyatrosunda düzenlenecek olan konser ile sanatseverlerle buluşacak

UNUTULMAZ 24 ESER SESLENDİRİLECEK
Her yıl düzenli olarak kış ve yaz konserleriyle sahne alan Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ eşliğinde 24 esere sesleriyle can verecek. 2 bölümden oluşacak konser 8 Haziran Cumartesi akşamı saat: 20:30’da başlayacak.

BAŞKAN OĞUZ'DAN MÜZİKSEVERLERE DAVET
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 7'den 70'e müziği ve sanatı sevdiren Belediyenin kültür sanat eğitimlerinin kentte sosyal yaşama canlılık getirdiğini ifade ederek, "Konservatuarımız bünyesinde kurslara, eğitimlere katılanlar konserlerle, yılsonu etkinlikleriyle halkımızla buluşuyor. Türk Sanat Müziği koromuz, yıllardır başarıyla konserler veriyor. Cumartesi akşamı yine muhteşem bir müzik şöleninde buluşacağız. Tüm halkımızı bu keyifli konsere bekliyorum" dedi.