29 Aralık 2011 Perşembe

TÜPRAŞ İZMİR (ALİAĞA) RAFİNERİSİ, ELEMAN ALACAK

TÜPRAŞ İZMİR (ALİAĞA) RAFİNERİSİ, İSTİHDAM GARANTİLİ İŞGÜCÜ YETİŞTİRME KURSUYLA YENİ ELEMANLAR ALACAK. İŞKUR İŞBİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞECEK BAŞVURULAR 2 OCAK 2012 TARİHİNE KADAR tupras.com.tr DEN YAPILACAK

TÜPRAŞ İzmir (Aliağa) Rafinerisi, istihdam garantili işgücü yetiştirme kursuyla yeni elemanlar alacak. İşkur işbirliğiyle gerçekleşecek başvurular 2 ocak 2012 tarihine kadar  https://basvuru.tupras.com.tr/maviyaka/ adresinden yapılacak.

TÜPRAŞ’ın internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre;
Meslek Yüksek Okulları, Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise, Anadolu Teknik Lise ve Çok Programlı Liselerin;
Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Endüstriyel Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Mekanik, Endüstriyel Otomasyon, Deniz ve Liman İşletme, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri, Hidrolik ve Pnömatik, İş Sağlığı ve Güvenliği, İtfayecilik ve Yangın Güvenliği, Kimya, Makine, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Çevre Kirlenmesi ve Kontrolü, Çevre Koruma, Mekatronik, Metal İşleri, Metal Teknolojisi, Metalürji, Metalürji Malzeme, Motor, Petrokimya, Petrol Sondajı ve Üretimi, Rafineri ve Petrokimya, Telekomünikasyon, Termik Santral Makineleri, Termik Santrallerde Enerji Üretimi, Tesviye, Torna Tesviye bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.
TÜPRAŞ’ın İşkur işbirliğiyle düzenleyeceği İşgücü yetiştirme kursuna başvurmak isteyen “Üretim Operatörü” adaylarında şu koşullar aranıyor:

Tüm Adaylarda Aranan Koşullar;
1. 3'lü vardiya düzeninde çalışabilecek,
2. 1982 ve sonrası doğumlu,
3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmayan,
5. Kapalı mekan, dar alan ve yükseklik fobileri olmayan,
6. Kurs sonrasında sürekli olarak Aliağa'da ikamet edebilecek,
7. Tercihen MS Office programlarını kullanabilen,
8. Tercihen İngilizce bilen,
9. İşkur'a kayıtlı,

Başvuruların 2 Ocak 2012 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar Tüpraş web sitesi https://basvuru.tupras.com.tr/maviyaka/  başvuru alanından yapılması gereklidir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.
Sınava başvuran adaylar TÜPRAŞ tarafından SMS ve e-posta yoluyla bilgilendirilecek. Sınav ve görüşme süreci sonrasında uygun bulunan adaylar İşkur işbirliği ile düzenlenecek İstihdam Garantili İşgücü Yetiştirme Kursu'na katılacak. Kurs ile ilgili detayları, İşkur (www.iskur.gov.tr) ve Tüpraş web sitelerinde bulabilirsiniz.


TÜPRAŞ'IN DUYURUSUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN: http://www.tupras.com.tr/file.debug.php?lFileID=2330

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN  https://basvuru.tupras.com.tr/maviyaka/