24 Mayıs 2012 Perşembe

ALİAĞA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU’NDAN YAZA MERHABA KONSERİ

ALİAĞA BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ KONSERLERLE SÜRÜYOR.

ALİAĞA BELEDİYESİ TSM KOROSU 23 MAYIS CUMARTESİ AKŞAMI SAHNE ALACAK.

ALİAĞA/İZMİR- (24.05.2012)- Aliağa Belediyesi, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu Yaz'a Merhaba konserinde sahne alacak. Aliağa Belediyesi'nin kent sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak amacıyla oluşturduğu ve Aliağa'da yaşayan amatör sesleri bir araya getiren Koro, her yıl iki konserle müzikseverlerle buluşuyor.  

Yılın ilk konserinde Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde Yeşilçam'ın unutulmaz şarkılarıyla sanatseverlere muhteşem bir konser veren Aliağa Belediyesi TSM Korosu 26 Mayıs Cumartesi akşamı Saat 20.30'da bu kez Yaz'a Merhaba Konserinde sahne alacak.
 
BAŞKAN OĞUZ; KONSERE TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ
Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde saat 20.30'da sahne alacak dev konserin sunuculuğunu Göksenin Çakmak yapacak. 2 bölümden oluşacak konserde 25 eser seslendirilecek. 20 şarkıyı solistler 5 şarkıyı ise koro seslendirecek.   

Tüm yurttaşları konsere davet eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; "Kentimizde adeta bir kültür sanat yuvasına dönüşen konservatuarımızda her yıl yüzlerce yurttaşımız eğitim alıp etkinliklere katılıyor. Bu sosyal kültürel faaliyetlerimizden biri de TSM koromuz. Konservatuarımız bünyesinde faaliyet gösteren TSM Koromuzun her konserini halkımız beğeniyle izliyor ve dinliyor. Yaz konserimizin de çok keyifli geçeceğini düşünüyor ve tüm yurttaşlarımızı konserimize bekliyoruz" dedi.