10 Temmuz 2012 Salı

ALİAĞA’YA TEKVANDODA YAN BAKILMIYOR!

ALİAĞASPOR'UN YILDIZ TEKVANDOCULARI MADALYALARI SİLDİ SÜPÜRDÜ

ALİAĞA'YA TEKVANDODAN MADALYALAR GELDİ

ALİAĞA/İZMİR(10.07.2012)- İzmir'in Aliağa ilçesinde futboldan basketbola, güreşten tekvandoya kadar bir çok branşta çocuklara ve gençlere spor yapma olanağı sağlayan AliağaSpor kulübü, çalışmaların sonucunu turnuvalarda kazanılan başarılarla alıyor

TURNUVADAN 9 MADALYA İLE DÖNDÜLER
Türkiye Tekvando Federasyonu İzmir Tekvando İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvaya 12 sporcu ile katılan Aliağaspor Yıldız Tekvando Takımı 9 madalya ile döndü. Buca'da Akıncılar Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Yıldızlar Bölge Şampiyonası'nda boy gösteren Aliağaspor'un yıldız tekvandocuları madalyaları sildi süpürdü. Yeşil beyazlı sporcular turnuvadan; dört birincilik, üç ikincilik, iki üçüncülükle döndü.   

12 SPORCUDAN 9'U MADALYA İLE DÖNDÜ
Dört birincilik, üç ikincilik, iki üçüncülük elde eden Aliağaspor Yıldız Tekvando Takımı'nda 37 kiloda mindere çıkan Naime Baydar, 41 kiloda mindere çıkan Huriye Berrak Balcı, 44 kiloda mindere çıkan Seda Özkan ve 47 kiloda mindere çıkan Beyza Baykın rakiplerini bir bir devirerek kilolarında şampiyon oldu.   37 kiloda Beyza Nur Çekili, 41 kiloda Taner Ataş, 47 kiloda Şeyda Nur Kaya 2. olurken, 37 kiloda Talha Kuş 61 kiloda Murat İşler 3. oldu. 
Antrenör Tahsin Keçeci, disiplinli çalışma sonucu başarıların geldiğini belirterek, "Kulüp yönetimimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz'un destekleriyle istikrarlı bir çalışma ortamı bulduk. Takımımıza destek veren Başkanımıza ve kulüp yönetimimize teşekkür ederim" dedi. 

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN, "BAŞARILARIMIZ SÜRECEK"
Aliağaspor'un basketboldan futbola kadar takım ve ferdi spor branşlarında başarıyla faaliyet gösterdiğini belirten Aliağasapor kulübü Başkanı Uğur Eren, "Kulüp imkanlarımızı kentimizdeki gençlerimize, çocuklarımıza spor yapabilmeleri için açtık. Belediyemizin destekleriyle Aliağa'da sporla iç içe bir kuşak yetiştiriyoruz. Bizleri her zaman destekleyen Belediye başkanımız sayın Turgut Oğuz'a, Sporcularımıza, ailelerine ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi.