17 Mayıs 2013 Cuma

ALİAĞA'DA 28 BİN SGK'LI VAR

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR. SGK’DAN, ALİAĞA BELEDİYESİNE ZİYARET…

BAŞKAN OĞUZ: “YERİNDE HİZMETİ ÖNEMSİYORUZ”

ALİAĞA- İZMİR (17.05.2013)- Türkiye’nin en hızlı büyüyen sanayi ticaret kentlerinden Aliağa’da 28 bin SGK’lı çalışan olduğu açıklandı. Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u ziyaret eden Aliağa Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Bilgin Bilgili ve SGK İzmir İl Müdür Yardımcısı Remzi Aybuğa, Aliağa Belediyesi’nin kuruma katkılarından dolayı teşekkür etti. 

SGK İzmir İl Müdür Yardımcısı Remzi Aybuğa ve SGK Aliağa Merkez Müdürü Bilgin Bilgili 13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u ziyaret etti. 

VATANDAŞIN AYAĞINA HİZMET
Ziyarette SGK’nin hizmetleri ve Aliağa’da kurum ve kuruluşlarla işbirliği çalışmaları ile kentin gelişimi konuşuldu. SGK İzmir İl Müdür Yardımcısı Aybuğa, Aliağa’nın hızlı gelişimine dikkat çekti. SGK olarak vatandaşın ayağına hizmet götürmeyi amaçladıklarını, bu amaçla ilçelerde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Aybuğa, “Aliağa’da yeni hizmet binamız hizmete girdi. Çok hızlı büyüyen bu kentte gerek vatandaşlarımıza gerekse işletmelerimize hızlı ve etkin hizmet sunuyoruz. Aliağa Belediyesi, her zaman bize destek olup, yanımızda oluyor. Aliağa Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

BİLGİN BİLGİLİ: 28 BİN ÇALIŞANA HİZMET VERİYORUZ
SGK Aliağa Merkez Müdürü Bilgin Bilgili de, “Aliağa çok hızlı büyüyen bir sanayi kenti. 70 bin nüfusta Yaklaşık 28 bin çalışan sigortalı var. 23 bin SSK’lı çalışan ve yaklaşık 4 bin civarında da isteğe bağlı Bağkur’lu çalışan var. Yeni binamızda hizmet vermeye başladık. Vatandaşlarımız ve kurumlarımız daha rahat bir yerde daha etkin ve hızlı hizmet alacak” dedi.

BAŞKAN OĞUZ: “YERİNDE HİZMETİ ÖNEMSİYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz da, Aliağa’da gelecek 5 yılda bir çok büyük yatırımın gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Aliağa çok hızlı büyüyor. 1982 yılında ilçe olmamıza karşın çok hızlı bir gelişme ve değişim var. Biz yerinden hizmeti çok önemsiyoruz. Bu yüzden SGK’nın Aliağa’da sunduğu hizmetler çok önemli. Yeni binasında daha hızlı ve rahat hizmet sunulacağına inanıyorum. Tüm SGK çalışanlarının ve SGK ile etkileşim halinde vatandaşa hizmet üretenlerin Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum” dedi.