31 Mayıs 2013 Cuma

MİNİMİNİKLER LİGİNDE ALİAĞASPOR VE ÇANDARLI KAZANDI

MİNİMİNİKLER FUTBOL ŞÖLENİ’NDE HEYECAN SÜRÜYOR

MİNİMİNİKLER LİGİNDE ALİAĞASPOR VE ÇANDARLI KAZANDI

ALİAĞA- İZMİR (31.05.2013)- Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig ilan edilen U11 mini minikler Futbol şenliğinin Aliağa’da oynanan ikinci hafta maçlarında AliağaSpor ve Çandarlı Spor kazandı.
2002 ve 2003 doğumlu minik futbolcuların forma giyebildiği lig’de oynanan AliağaSpor- Bergama Gençlerbirliği ve ÇandarlıSpor- HelvacıSpor karşılaşmalarında minik futbolcuların sahaya koyduğu performans büyüklerini aratmadı.
Aliağa Belediyesi TOKİ Spor tesislerinde oynanan maçlara ailelerin büyük ilgi gösterdi. Futbol şöleninde, sahada ter döken minikler, yetenekleriyle gelecek için umut verdi.

Aliağaspor: 3 Bergama Gençlerbirliği:1
Ligin ikinci haftasının ilk maçında AliağaSpor, Bergama Gençler Birliği ile karşılaştı. AliağaSpor, ilk yarıyı Uygar Yılmaz’ın golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Uygar Yılmaz yine sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Bergama Gençlerbirliği, minik oyuncusu Batın Toker ile farkı bire indirdi. Skoru belirleyen golü Batuhan Kaleli kaydetti. Maçı 3 - 1 aliağa sporlu minikler kazandı

Çandarlı Spor:10 – Helvacıspor:0
Günün ikinci maçında ise Çandarlı Spor, HelvacıSpor’u 10-0 yendi. Bulduğu her fırsatı gole dönüştüren Çandarlı’lı minikler sahadan farklı skorla ayrıldı.

AliağaSpor U11 Takımı Antrenörü Murat Topal, U11 liginin oyuncuların futbola adaptasyonu açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Ligde oynayan tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Biz iyi bir takımız ve grupta iddialıyız” dedi.