19 Ekim 2011 Çarşamba

ALİAĞA'DA ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

ALİAĞA’DA ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

 

ALİAĞA BELEDİYESİ ATATÜRK MAHALLESİ 343 SOKAĞI YOL VE KALDIRIMLA TANIŞTIRIYOR

 

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ; “ALİAĞA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”

 

FOTOĞRAFLI

 

ALİAĞA BELEDİYESİ

ALİAĞA(19.10.2011)- Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden Aliağa’da, kentin büyümesi ve gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan altyapı ihtiyaçları Aliağa Belediyesi tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor. Aliağa Belediyesi’nin, kentin altyapı ihtiyacı bulunan Cadde ve sokaklarında sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmaları vatandaşların yüzünü güldürüyor.

 

Yalı Mahallesi ve Kültür Mahallesi’nden sonra Kurtuluş, Yeni ve Atatürk Mahallesi’nde yol ve kaldırım olmayan bölgelerde çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi, son olarak Atatürk Mahallesi 343 sokağın yol ve kaldırım yapım çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Sokak genelinde 2 Bin 700 metrekare parke taşı ve 600 metre bordür döşeyerek semt sakinlerinin beklentilerine yanıt verecek.

 

343 Sokak yol ve kaldırıma kavuşacak

Yolu ve kaldırımı olmayan 343 sokakta çalışmalara başlayan Aliağa Belediyesi ekipleri 200 metrelik sokak genelinde, 2 Bin 700 metrekare kilit parke, 400 metre büyük bordür, 200 metre küçük bordür döşemesi yaparak sokağı yol ve kaldırımla tanıştıracak. 

 

Başkan Oğuz; “Yurttaşlarımızın Yaşam Koşullarını İyileştiriyoruz”

Her bölgeye eşit hizmet götürdüklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “ Her gün gelişen ve büyüyen bir kentimiz var. Buna paralel olarak mahallelerimizde, cadde ve sokaklarımızda altyapı ihtiyaçları gündeme geliyor.  İhtiyaç duyulan bölgelerde gerekli çalışmalar yaparak yurttaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Çalışmalarımızla kentin çehresi değişiyor. Çamur ve tozun olmadığı, daha yeşil ve sağlıklı koşullara sahip bir kent hedefimize bu çalışmalarla ulaşacağız. Biz, programladığımız şekliyle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve beklentiler doğrultusunda da kentimizin dört bir yanında çalışmalar sürdürüyoruz” dedi.