19 Ekim 2011 Çarşamba

MHP FOÇA İLÇE TEŞKİLATI TERÖRÜ LANETLEDİ

MHP FOÇA İLÇE TEŞKİLATI TERÖRÜ LANETLEDİ

 

MHP Foça İlçe Başkanı Hanifi İspirli,  Hakkari'de 26 askerimizin şehit edilmesiyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınadı.

 

MHP Foça İlçe Teşkilatı adına yaptığı yazılı açıklama da terör örgütüne lanet yağdıran İspirli, "Güvenlik kuvvetlerimize yapılan hunharca,haince saldırıyı lanetliyoruz.Yapılmış bu hain saldırı bölünmez vatan toprağımıza,birliğimize, Cumhuriyetimize yapılmış bir saldırıdır.Kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır niyaz ediyoruz.. Şehit analarımız bilsinler ki tek bir şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu vatan hepimizindir. Ve asla bölünemez. Üç, beş vatan haini cüruf bu çirkin emellerine asla ulaşamayacaklardır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak son bir ferdimiz kalana kadar bu mücadelenin içinde olacağımızı tekrar, tekrar hainlere hatırlatırız." İfadelerine yer verdi.

 

BAŞBAKAN'A GÖNDERME

Yapılan açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yapan İspirli, "İş İsrail ile ilgili sorunlara gelince, İş Libya'ya gelince Birleşmiş Milletlere kadar gidip masaları yumruklayan, sesi kısılana kadar bağıran, Mavi Marmara gemisinde ölenlere ağıtlar yakan Başbakan Erdoğan'ın aynı hassasiyeti 'Artık Yeter' diyerek, 26 şehidimiz  için de göstermesini bekliyoruz" dedi.