7 Kasım 2011 Pazartesi

ALİAĞA, BAYRAMLAŞMADA BİRARAYA GELDİ

ALİAĞA PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR BAYRAMLAŞTI

ALİAĞA/İZMİR - Aliağa kamu görevlileri ve vatandaşlar, düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. İlçede Kaymakamlık tarafından düzenlenen yurttaşlarla kamu görevlilerinin bayramlaşması için yapılan tören Aliağa Belediyesi Fuaye Salonu’nda yapıldı. 

Bayramlaşmaya; Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Aliağa Belediye Başkan Vekili Münir Nurettin Bayrav, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı,  Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdem Uslu, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Şahin, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Sağlık Grup Başkanı Dr. Özkan Orhun, SHÇEK Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar, Siyasi partilerin ilçe başkanları, yöneticileri ve yurttaşlar katıldı. 

Fuaye Salonu’nda yapılan bayramlaşmanın ardından ilçe protokolü sırasıyla; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, Cezaevi, Şehit aileleri ve gaziler ile SHÇEK Çocuk Evleri’ni ziyaret ederek burada bulunan yurttaşlarla bayramlaştılar. 

Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, bayramların vatandaşlar arasında birlik beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ifade ederek, “Aliağamızda çok güzel bir bayram geçiriyoruz. Kurum ve kuruluşlarımızla vatandaşlarımız birlikte bayramı kutluyor. Bayramın tüm ülkemize ve Aliağamıza güzel günler getirmesini diliyorum” dedi.