7 Kasım 2011 Pazartesi

YAŞLARI KÜÇÜK, YÜREKLERİ BÜYÜK

ALİAĞALI MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEPREMZEDE KARDEŞLERİNE BÜYÜK DESTEK

ALİAĞA/İZMİR (07.11.2011)- Türkiye’nin dörtbir yanından Van’a yapılan desteklere Aliağalı minik öğrenciler de katıldı. Aliağa Belediyesi Çocuk Evi’nin 6 yaş grubu öğrencileri hazırladıkları battaniye, kışlık kıyafet, ısıtıcı, kuru gıda gibi yardım malzemelerini Van’da yaşayan kardeşlerine ulaştırmak üzere Aliağa Belediyesi öncülüğünde hizmet veren Sosyal Market’e teslim etti..

MİNİK ELLER VAN’A DESTEK OLDU
Aliağa Belediyesi’nin, Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından başlattığı “Kardeşini soğukta bırakma, Van’a elini uzat” yardım kampanyasına destek için yardım malzemelerini Sosyal Market’e teslim eden minikler kendilerini tanıtarak evlerinden getirdikleri eşyaları teslim etti. 

KİTAPLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER
Oyuncaktan battaniyeye, kışlık giyecekten ayakkabıya kadar deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemeleri kardeşlerine gönderen Aliağa Belediyesi’nin 6 yaş grubunun duyarlı davranışı ödülsüz kalmadı. Çocukların örnek davranışından dolayı kutlayan Sosyal Market yetkilileri tüm öğrencileri boyama kitabı ile ödüllendirdi. 

7’DEN 70’E HEPİMİZ KENETLENİYORUZ
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Van’da yaşanan deprem felaketinden etkilenen yurttaşlara yönelik Aliağa’da “Kardeşini soğukta bırakma, Van’a elini uzat” kampanyası başlatıldığını, vatandaşların kısa sürede kampanyaya büyük destek verdiğini kaydetti. Minik öğrencilerin desteğinin kendilerini duygulandırdığını ifade eden Başkan Oğuz, “Belediye çocuk evimizde eğitim gören miniklerimizin bu duyarlı davranışları bu ülkenin ne kadar birlik ve beraberlik içinde olduğunun en önemli delilidir. 7’den 70’e hepimiz bir olumsuzlukta kenetleniyoruz. Çocuklarımıza ve ailelerine bu bilinç ve duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.