23 Mart 2012 Cuma

ALİAĞASPOR U15 ESKİŞEHİRDE FİNALE ÇIKTI

ALİAĞASPOR U15 İZMİR'İ ESKİŞEHİR FİNALLERİNDE DE BAŞARIYLA TEMSİL EDİYOR.

ALİAĞASPOR U15 FUTBOL TAKIMI GRUBUNDA FİNAL OYNAYACAK

ALİAĞASPOR:2 – SAKARYA AKADEMİ:1

Aliağaspor U15 futbol takımı, İzmir'i temsil ettiği  Türkiye Şampiyonası Eskişehir Finalleri A grubu ilk maçında Sakarya Akademi'yi 2-1 mağlup ederek grubunda final oynamaya hak kazandı.

Türkiye Şampiyonası Eskişehir Finallerinde ilk maçına çıkan Aliağaspor U15 futbol takımı Sakarya Akademi karşısında ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı mücadelenin ikinci yarısında ortaya koyduğu mükemmel futbolu Berkay Sarı ve Ramazan'ın golleriyle karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla grubunda finale yükselen yeşil-beyazlılar 24 Mart Cumartesi günü saat 15.00'te İstanbul Esenler ile grup final maçı oynamaya hak kazandı.

MURAT TOPAL "OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"
Final gruplarının her zaman çok zorlu ve çok çekişmeli geçtiğini belirten Aliağaspor U15 futbol takımı antrenörü Murat Topal "İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımız Sakarya Akademi karşısında ikinci yarıda gerçek futbolumuzu sahaya yansıttık. Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için mutluyum. Final grupları her zaman çok zorlu ve çekişmeli geçer. Grup finallerine yükselen oyuncularımla gurur duyuyorum." dedi.

UĞUR EREN "OYUNCULARIMIZI VE TEKNİK EKİBİMİZİ KUTLUYORUM"
Alt yapıya verdikleri önemin meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren "Alt yapımıza büyük önem veriyoruz. Oyuncularımızda yakaladıkları başarılar ile ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi kanıtlıyorlar. Tüm oyuncu ve teknik ekibimizi kutluyorum. Takımımızın final maçından da galibiyet ile ayrılacağına inanıyorum." dedi.