20 Mart 2012 Salı

ALİAĞASPOR’UN GELECEĞİ EMİN ELLERDE

U-15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İZMİR'İ TEMSİL EDECEK OLAN ALİAĞASPOR U-15 FUTBOL TAKIMI 23 MARTTA ESKİŞEHİRDE BAŞLAYACAK TURNUVA İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

İZMİR'İ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK ALİAĞASPOR U-15 TAKIMI, ŞAMPİYONANIN ESKİŞEHİR GRUBUNU KAYIPSIZ GEÇMEYİ HEDEFLİYOR

ALİAĞA- İZMİR (20.03.2012)- Aliağa, futbolda başarılı genç yetenekleriyle Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırıyor. Aliağaspor'un U-15 ve U-16 futbol takımlarında oynayan genç oyuncular gelecek adına ümit veriyor.  Aliağaspor U15 ve U16 takımları bu sezon İzmir'in gururu oldu. U15 futbol takımı İzmir finallerini kayıpsız geçerek Türkiye Şampiyonasında İzmir'i temsil etmeye hak kazanırken U16 futbol takımı ise Türkiye Şampiyonasına katılabilmek için İzmir finallerine gitmeye hak kazandı.

U15 FUTBOL TAKIMI ESKİŞEHİR'E GİDİYOR
Grubunda ilk ikiye kalarak Türkiye şampiyonasına katılmak için play-off oynamaya hak kazanan ve sonrasında Demirköprü,  Çiğli Belediye ve finalde Konak Belediye'yi yenen Aliağaspor U15 futbol takımı Eskişehir'de Türkiye Şampiyonasında İzmir'i temsil edecek. 23 Mart'ta başlayacak şampiyona öncesinde son hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden takımın amacı Eskişehir grubunu kayıpsız atlatarak Türkiye Şampiyonasında son 18 takım arasına kalmak.

U16 FUTBOL TAKIMI İZMİR PLAY-OFF GRUBUNDA ŞAMPİYONA VİZESİ ARAYACAK
U16 ligi 1. grubunda ilk ikiye kalarak İzmir play-off grubuna yükselen U-16 takımı da  Türkiye Şampiyonasına katılabilmek için mücadele edecek. 21 Mart'ta çekilecek kuralar sonucunda rakipleri belli olacak takımda amaç Türkiye Şampiyonasında İzmir'i temsil etmek.

ANTRENÖR MURAT TOPAL "ALİAĞA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"
AliağaSpor U15 ve U16 futbol takımlarının antrenörü Murat Topal oyuncularına güvendiğini belirterek "U15 takımımız ile Eskişehir'de Türkiye Şampiyonasında ve U16 takımımız ile İzmir play-off finallerinde Aliağa'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu başarıyı yakalayan oyuncularıma ve başarının arkasındaki kahramanlar futbolcu aileleri, kulüp yönetimi ve Belediye Başkanımız Turgut Oğuz'a çok teşekkür ediyorum." dedi.

UĞUR EREN "İZMİR'İN GURURU OLDULAR"
Yakalanan büyük başarı ile futbol takımlarının İzmir'in gururu olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren "Aliağaspor'un geleceğini oluşturacak alt yapıda yer alan takımlarımızın başarıları bizlere gurur veriyor. Sezon içerisindeki başarıları ile yaş kategorilerinde Türkiye'nin sayılı takımları arasında yer almaları gerçekten büyük bir başarı. U15 takımının Eskişehir'de, U16 takımının ise İzmir'deki gruplarda yeni başarılar kazanacağına inanıyorum. Tüm genç oyuncularımızı kutluyorum." dedi.