21 Şubat 2015 Cumartesi

ALİAĞA BELEDİYESİ KIŞ SPOR OKULLARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

ALİAĞA BELEDİYESİ KIŞ SPOR OKULLARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

 

GÖRÜNTÜLÜ / FOTOĞRAFLI   http://we.tl/h0cYAXfr8U

 

ALİAĞA BELEDİYESİ

 

İZMİR-ALİAĞA (20.02.2015) - Aliağa Belediyesi Futbol Kış Sporları Okulu öğrencileri ödüllerine kavuştu. Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri’nde yapılan ödül töreninde, 2014-2015 sezonunda futbol okullarında eğitim gören öğrenciler ödüllerini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın elinden aldı. Çocuklarının mutluluğuna ortak olmak isteyen aileler solunun tamamını doldururken, ödüllerini alan öğrenciler tören sonrası Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

EĞİTMEN ALPER PEKER: EN BÜYÜK EMEK AİLELERE AİT

Eğitmenlerin çocukların gelişimine katkı sağladığını fakat en büyük emeğin hiç kuşkusuz ailelere ait olduğunu ifade eden Aliağa Belediyesi Futbol Spor Okulları Sorumlusu Alper Peker, “Aliağa Belediyesi Spor eğitmenleri olarak topluma zeki, çevik ve ahlaklı bireyler yetiştirmeyi ilke edindik ve bu doğrultuda var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımız belediyemizin onlara sunduğu sportif aktivitelerle, yağmur çamur demeden çok olumlu bir gelişim gösterdiler. Çocuklarımız sportif eğitimlerde olduğu kadar okullarındaki derslerinde de üstün başarılar elde ederek, sportif başarılar ile derslerdeki başarılarını aynı anda sağlayabildiklerini gösterdiler” dedi. 

 

BAŞKAN ACAR: ÇOCUKLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK VERDİK, VERMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ

Çocukların gelişiminde sporun çok önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Belediye olarak her zaman çocuklarımıza destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Burada emeği geçen tüm eğitmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sağlıklı, başarılı bireyler olması için elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.