2 Şubat 2015 Pazartesi

BAŞKAN ACAR, MUHALEFETİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKAN ACAR, MUHALEFETİ BİLGİLENDİRDİ

 

GÖRÜNTÜLÜ / FOTOĞRAFLI  http://we.tl/JJYPbYclbb

 

ALİAĞA BELEİYESİ

 

İZMİR-ALİAĞA (02.02.2015) - Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 72 dönüm alan üzerinde çalışmaları hızla devam eden ‘Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi' hakkında muhalefete bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatını bilgilendiren Başkan Serkan Acar, bugünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Örgütünü bilgilendirdi. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ile birlikte CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerine proje alanını gezdiren Başkan Acar, CHP heyetine yapılan çalışmaları anlattı. 

 

ALİAĞA BU PROJEYLE HAYAT BULACAK

Projeyi yerinde inceleyen CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz,  kendisini bilgilendiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a hassasiyetin ötürü CHP Aliağa İlçe Örgütü adına teşekkür etti. Başkan Acar'ın CHP heyetine yaptığı sunumdan sonra; projeyi değerlendiren Başkan Özcan Durmaz, şunları söyledi: “Öncelikle bizi bilgilendirmek için buraya çağıran  Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada yapılan projenin önemli ve değerli olduğunu düşünüyoruz. Gerçekten çok güzel ve ayrıntılı düşünülmüş bir proje. Aliağa için yapılan her güzel iş’e destek vermeye hazırız. Aliağa her zaman en iyisine layıktır diyoruz. Bu projeyi yapıyorsunuz Allah sizden razı olsun. Devlette devamlılık var bende bu çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum. Zamanında bizim belediyemiz de  bölgenin tahsisi için  girişimde bulunulmuştu. Tahsis çıkmadı. Size kısmetmiş tahsis size çıktı. Belediyemiz de kendi anlayışına kendi düşüncesine uygun bir projeyle burada bir çalışma yapıyor. Aldığımız genel bilgiler gösteriyor ki proje üstünde ayrıntılı çalışılmış. Aliağa halkına hayırlı olmasını diliyorum. Görülüyor ki Aliağa bu projeyle hayat bulacak. Yapılan her güzel şey Aliağa’ya yapılmıştır. Bizde yapılan güzel şeylerin yanında ve destekçisiyiz. Bize düşen bir şey olursa her türlü katkı koymayı hazır olduğumuzu söylemek isterim. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.

 

ALİAĞA’YI KATILIMCI DEMOKRASİ İLE YÖNETİYORUZ

Ekibi ile birlikte göreve geldiği ilk günden bugüne Aliağa’yı katılımcı demokrasi anlayışıyla yönettiklerini ve bu şiardan hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, “Aliağa’yı ‘ben yaptım oldu’ anlayışıyla yönetmiyoruz. Aliağa Belediyesinde grubu bulunan muhalefet partilerini bilgilendirme noktasında  sorumluluğumuzu yerine getirmeyi kendimize her zaman görev addediyoruz. Israrla söylüyoruz; hizmetin siyaseti olmaz. Aliağa’da herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışına sahibiz. Aliağa'yı sevgiyle, hoşgörüyle, el  birliğiyle, güç birliğiyle ve en önemlisi de  gönül birliğiyle hak ettiği konuma taşıyacağız” diyerek  'Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi'ne destek veren Aliağa CHP İlçe Örgütüne teşekkür etti.

 

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Avcı Ramadan Bölgesinden görüntüler, Çalışmalardan görüntüler, Sunum yapılırken, Başkan Serkan Acar konuşurken, Özcan durma konuşurken, Serkan Acar, CHP heyetini çalışmaların yapıldığı alanda gezdirirken, CHP Özcan Durmaz röportaj