9 Şubat 2015 Pazartesi

İZMİR ALİAĞA STRATEJİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ (İZASAD) KURULDU

İZMİR ALİAĞA STRATEJİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ (İZASAD) KURULDU

 

BAŞKAN RAHMİ KESKİNOĞLU: AMACIMIZ ALİAĞA’NIN GELECEĞİNE HİZMET EDECEK PROJELER ÜRETMEK

 

GÖRÜNTÜLÜ / FOTOĞRAFLI  http://we.tl/6PqYNFNrBN

 

ALİAĞA BELEDİYESİ

 

İZMİR-ALİAĞA (09.02.2015) - Aliağa’da gerçekleşen veya gerçekleşmesi öngörülen sosyal, ekonomik, sanayi, kültürel, eğitim, sanat, turizm gibi konularda araştırmalar yapmak, projeler hazırlamak üzere kurulan İzmir Aliağa Stratejik Araştırmalar Derneği (İZASAD) büyük hedefler ile çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 ay önce Aliağa’da kurulan ve faaliyetlerine başlayan İZASAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Keskinoğlu amaçlarının, “Çeşitli konularda kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek, Aliağa’nın geleceğine hizmet edecek projeler üretmek” olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN RAHMİ KESKİNOĞLU: ALİAĞA’NIN GELECEĞİNE HİZMET EDECEK PROJELER ÜRETECEĞİZ

İstanbul Üniversitesi İşletme Yöneticiliği mezunu, aynı zamanda da Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi olan İZASAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Keskinoğlu, Aliağa’da ciddi anlamda beyin gücü olduğunu, kendisini son derece iyi geliştirmiş insanların yaşadığını belirterek,” Aliağa’da hedefleri, vizyonu olan girişimci ruha sahip arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın bir araya gelerek yapmak istediği, gerçekleştirmek istedikleri projeleri var. Burada Aliağa’nın geleceğine, ülkemizin amaçlarına hizmet edecek projeler ile üreteceğiz, çalışmalar yapacağız” dedi.

“Yapacağımız çalışmalar ile ailemize, çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak istiyoruz” ifadelerini kullanan Keskinoğlu, “Derneğimize üye olan ve olacak arkadaşlarımızın kendilerini geliştirmelerine fırsat verecek zemini oluşturmak istiyoruz. Eksilerimizi tamamlayabilmek, herhangi bir sertifikaya ihtiyacımız olduğunda bunu hep beraber organize ederek daha uygun şartlarda temin edebilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim için strateji; bir çocuğun bilişsel, zihinsel ve fiziksel gelişimini en sağlık bir şekilde tamamlayabilmesidir. Gençlerin severek yapabileceği bir mesleği seçebilmesidir, o yönde eğitim alabilmesidir. Mühendis arkadaşımızın da çiftçi arkadaşımızın da işini bilinçli ve verimli bir şekilde yapabilmesidir. İnsanların okuma alışkanlığı kazanabilmesidir, bilgiye ulaşabilmesidir” dedi.

 

ORTAK PROJELER ÜRETİLECEK

Derneğin Aliağa’nın çeşitli kurum ve kuruluşları ile ortak projeler de üreteceklerini dile getiren Keskinoğlu, ”Ticaret Odası, Belediye, kaymakamlık, Organize Sanayi, Gemisöküm gibi Aliağa’nın kurum ve kuruluşları tek tek iletişime geçerek bu kurumlarla hareket etme düşüncesi içerisindeyiz.

 

Şuan için derneğimiz geçici bir yönetim ile devam etmektedir fakat asıl yönetimi hafta içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Genel kurulumuzu yaparak yolumuza devam edeceğiz. 

 

İzmir Aliağa Stratejik Araştırmalar Derneği’nin geçici yönetiminde şu isimler yer alıyor:

Rahmi Keskinoğlu: ( Yönetim Kurulu Başkanı )

Adil Çağlar: (Başkan Yardımcısı)

İsmail Uzundağ: ( Sayman )

Erdal Yıldırım: ( Sekreter )

Galip Çiçek: ( Üye )

Hilkat Çelik: ( Üye )

Onur Yalçınkaya ( Üye )

 

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Dernek yönetici ve üyelerinin toplantı esnasındaki görüntüleri, Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Keskinoğlu ile röportaj