9 Eylül 2011 Cuma

CHP ALİAĞA ATA'NIN HUZURUNDA

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI PARTİLERİNİN KURULUŞUNUN 88. YILINI KUTLADI.

CHP ALİAĞA ATA’NIN HUZURUNDA

Tüm Türkiye’de olduğu Aliağa'da da Cumhuriyet Halk Partisi Kuruluşun 88.   yıldönümünü kutlandı. Partililer Cumhuriyet alanında toplanarak Ata’nın huzurundan saygı duruşunda bulundular.   Anıta parti adına İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan çelenk sundu. Başkan Oğuzhan her CHP’linin kendisi ile gurur duyması gerektiğini belirterek Atatürk’ün ‘benim iki büyük serinden bir tanesi Cumhuriyet Halk Partisidir’ dediğini anımsattı.    

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nden, Halk Fırkası’na; oradan da Cumhuriyet Halk Partisi’ne uzanan sağlam ve tavizsiz çizgisiyle tam bağımsızlığın, özgürlüğün, demokrasinin ve bölünmez bütünlüğün teminatı olduğunu belirten CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin gelişiminin, yenileşmesinin, çağdaş uygarlık seviyesine yükselmesinin sembolü ve öncüsü olmuş, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlaşma yolunda ilelebet yürüyecektir.  Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün, demokrasinin özgürlüğün ve çağdaşlaşmanın karşısındaki odaklarla mücadeleden bir an bile vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecek olan Cumhuriyet Halk Partisi, ulusumuzun en büyük güvencesidir.”dedi.

 

“Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yol arkadaşlarını ve Genel Başkanlarımızdan üyelerimize kadar CHP’ye emek veren tüm partililerimizi şükranla anıyorum.” diyen İlçe Başkanı Oğuzhan;  “88 yıldır inanç ve kararlılıkla, Cumhuriyetimizin temel ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeden, bağımsızlık, özgürlük ve laik cumhuriyetin koruyucusu, demokrasinin, özgürlüğün ve geleceğimizin güvencesi partimizin 88. kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm partililerime sevgi ve saygılar sunarım.” dedi.

 

Kuruluş yıldönümü etkinliğine İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın yanı sıra Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.