13 Haziran 2012 Çarşamba

ALİAĞA BELEDİYESİ ÇOCUK EVİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

BU ÇOCUKLAR BİR HARİKA… ALİAĞA BELEDİYESİ ÇOCUK EVİNDE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞAYAN MİNİKLER, İLK DİPLOMALARINI ALDI 

ALİAĞA/İZMİR(13.06.2012)- Aliağa Belediyesi Çocuk Evi'nde miniklerin mezuniyet coşkusu yaşanıyor. 3–6 yaş arası çocukların eğitim öğretim gördüğü Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencilerinin yılsonu etkinliği Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşti.  Düzenlenen yılsonu etkinliği ve mezuniyet töreninde 6 yaş grubu öğrenciler diplomalarını aldı. 
Halk oyunları gösterisinin ardından Andımızı okuyarak gecenin finalini yapan 6 yaş grubu öğrencileri yaşamlarının ilk keplerini havaya fırlatmakta zorlansalar da anne ve babalarıyla birlikte mezuniyet mutluluğu yaşadı.

İZLEYİCİLER "BU ÇOCUKLAR BİR HARİKA" DEDİ..
Arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılacak olmanın burukluğunu da yaşan minik öğrencilerin diplomalarını Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürü Sami Toydemir, Çocuk evi Müdiresi Necla Evren ve öğretmenler verdi. Miniklerin yılsonu etkinliğinde yaptıkları birbirinden güzel gösteriler izleyicilere "bu çocuklar bir harika" dedirtti.   

30 ÖĞRENCİ YUVADAN UÇTU
30 öğrencinin bu dönem mezun olduğunu belirten Çocuk Evi Müdiresi Necla Evren; "Onlar bizim çiçeklerimiz, her mevsim gelip geçiyorlar. Onları hayata hazırlamak için hep birlikte elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bizlere bu imkânları sunan Belediye Başkanımız Turgut Oğuz'un, Başkan Yardımcımız Uğur Eren'in çok önemli katkıları var, onlara çok teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimize ve tabii ki siz velilerimize de çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için iyi bir şey yapabilmiş ya da iyi bir şey verebilmişsek sizlerin sayesinde." dedi.      

BAŞKAN YARDIMCISI UĞUR EREN, "ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİR KUŞAK YETİŞİYOR"
Çocuklara bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyen ve diplomalarını veren Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren; "Çocuklarımızın sergiledikleri oyunları izledikten sonra, sahnedeki duruş ve davranışlarını gördükten sonra bir kez daha Aliağa Belediyesi olarak çok doğru işler yaptığımızı gördüm; Özgüveni yüksek, kaliteli, başarılı bir kuşak yetişiyor. Kentimizin, ülkemizin geleceği bu çocuklara ne kadar doğruyu, iyiyi, güzeli öğretebilirsek, aşılayabilirsek geleceğe o kadar güvenle bakabiliriz. Çocuklarımızı yetişmesinde emeği geçen çocuk evimizin yöneticilere ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim." dedi.