27 Haziran 2012 Çarşamba

FUTBOLUN USTA AYAKLARI ALİAĞA’DA DOSTLUK TURNUVASI’NDA BULUŞUYOR

2012 MASTERLER FUTBOL DOSTLUK TURNUVASI 30 HAZİRAN-1 TEMMUZ TARİHLERİNDE ALİAĞA'DA YAPILACAK

ALİAĞA- İZMİR (27.06.2012)- Yıllarca futbol oynayarak profesyonel ve amatör futbol yaşamlarını noktalayan ancak yeşil sahalardan kopamayan usta ayaklar Aliağa'da düzenlenecek olan "Aliağa 2012 Masterler Futbol Dostluk Turnuvası'nda buluşacak. Aliağa gençlik ve Spor Kulübünün desteğiyle Aliağa Masterler Kulübü tarafından organize edilen turnuvaya Antalya, Manisa, Foça ve Aliağa Masterler takımları katılacak.

Dörtlü turnuvanın maçları 30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günleri, Aliağa Belediyesi Vikper Spor Tesislerinde yapılacak. Turnuvaya katılmak amacıyla Aliağa'ya yaklaşık 100 Sporcu gelecek. Turnuvada ilk maçlar 30 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de oynanacak. Kazanan takımlar, 1 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da final maçı oynayacak. Aynı saatte 3.lük maçı oynanacak. Takımlar 30 Haziran Cumartesi akşamı dostluk yemeğinde bir araya gelecek. 

BAŞKAN EREN; "ALİAĞA, SPOR ALTYAPISI VE SPORCU KAYNAĞIYLA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR"
Aliağa Spor Kulübü ve Aliağa Masterler Derneği Başkanı Uğur Eren, Aliağa'nın Kuzey Ege ve İzmir'in en gelişmiş spor altyapısı olan kentlerden biri olduğunu belirterek, "Yıllarca Türk Sporuna hizmet etmiş arkadaşlarımız, yıllara meydan okuyarak sporla iç içe yaşamlarını sürdürüyor. Arkadaşlarımızın; Gençlerimiz, çocuklarımız için örnek yaşamları var. Aliağa, spor altyapısı ve sporcu kaynağıyla İzmir ve Ege'ye önemli katkılar sağlıyor. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz turnuvayı gelecek yıllarda daha geniş katılımla geleneksel hale getireceğiz." Dedi.

BAŞKAN EREN'DEN SPORSEVERLERE ÇAĞRI
Aliağa Spor Kulübü ve Aliağa Masterler Derneği Başkanı Uğur Eren, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan maçlara tüm sporseverleri davet ederek, "Hafta sonunda düzenleyeceğimiz dostluk turnuvası Aliağa ve İzmirliler için keyifli bir futbol ortamı sağlayacak. Aliağa Belediyesi Vikper Spor Tesislerinde yapılacak maçlara sporseverlerimizi bekliyoruz" dedi.